Inscriptionari/Personalizari

Realizam inscriptionari si personalizari prin gravura laser, serigrafie, tampografie si termotransfer punandu-va la dispozitie o multime de produse care va permit sa va personalizati afacerea sau evenimentul organizat.

Serigrafia este un procesul de imprimare pe suprafete netede care consta în aplicarea pe materialul pe care se imprimă a unui strat de cerneală printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fină

Gravura laser este o procedură specială de inscripționare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizată cu ajutorul laserului.

Tampografia este procesul de personalizare care permite inscripționarea unei game foarte variate de obiecte cu ajutorul unui tampograf și prin intermediul unui tampon de silicon. Marele avantaj al tampografiei este posibilitatea de imprimare pe suprafețe curbe sau neregulate.

Termotransferul este procedeul de personalize realizat print aplicarea la cald cu ajutorul unei prese termice a unor folii speciale de termotransfer, care au fost in prealabil imprimate

Personalizam orice tip de produs confectionat din piele, sticla, plastic.

Cani personalizate