Pagina se incarca…
office@mediacontur.ro
0744 709 571
Pribilesti, nr. 124, Jud. Maramures

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.mediacontur.ro. Prin accesarea acestui site acceptati dispozitiile prezentului aviz juridic. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Aviz Juridic

Articolul 1: Obiect

Prezentul aviz are drept obiect definirea modalitatilor prin care MEDIA CONTUR SOLUTION SRL Pribilesti, Judetul Maramures, Nr. 124, Cod Unic de Inregistrare 40373742, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J24/18/2019 pune la dispozitia utilizatorilor de internet site-ul www.mediacontur.ro si conditiile in care utilizatorii de internet acceseaza si utilizeaza acest site. Orice conectare la site-ul mediacontur.ro se face sub rezerva respectarii prezentului aviz juridic in legatura cu care MEDIA CONTUR SOLUTION SRL isi rezerva dreptul de a-l modifica sau actualiza in orice moment si fara preaviz. Accesarea si utilizarea site-ului www.mediacontur.ro antreneaza adeziunea dumneavoastra la acest aviz juridic. In cazul in care nu sunteti de acord cu clauzele expuse in continuare, va recomandam sa nu utilizati acest site.


Articolul 2: Accesarea serviciului

Serviciul poate fi accesat 24 de ore din 24, 7 zile din 7, exceptand cazurile de forta majora sau evenimentele care nu tin de controlul MEDIA CONTUR SOLUTION SRL si sub rezerva eventualelor pane si interventii de mentenanta necesare in vederea unei bune functionari a serviciului si a materialelor. MEDIA CONTUR SOLUTION SRL isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe accesul la intreg site-ul sau la o parte din acesta, inclusiv cu precadere continutul, functionalitatile, sau orele de disponibilitate fara un anunt prealabil, oricare ar fi motivul si conform propriei decizii suverane. MEDIA CONTUR SOLUTION SRL acorda utilizatorului de internet, care accepta, dreptul de a conecta unul sau mai multe posturi de lucru la site-ul sau. Accesul la serviciu se face de la calculatorul sau calculatoarele personal(e) ale utilizatorului de internet conectat(e) la o retea de telecomunicatie care ii permite accesul la site-ul www.mediacontur.ro. Protocoalele de comunicare utilizate sunt cele utilizate in reteaua internet. Dreptul de accesare si utilizare a site-ului www.mediacontur.ro constituie drepturi neexclusive si netransmisibile.

Informatii despre produse

MEDIA CONTUR SOLUTION SRL face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

 

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile finale afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin TVA si taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si Media Contur Solution SRL si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca Media Contur Solution SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Media Contur Solution SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

 

Politica de retur

Toate imaginile produselor prezentate pe site au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt  exceptate de la dreptul de retur/retragere prevazut la art. 9-15 din OUG 34/2014 in ceea ce priveşte contractele la distanţa şi contractele in afara spaţiilor comerciale.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Trimiteti produsele catre sediul nostru (adresa se regaseste la finalul paginii). Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, insa costul transportului va revine. 

Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, transmisa de catre vanzator.

 

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

 

Confidentialitatea datelor personale

Media Contur Solution SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Media Contur Solution SRL numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

 

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

 • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
 • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
 • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
 • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
 • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
 • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

 • produsul comandat nu este pe stoc
 • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Limitarea raspunderii

Documentele si informatiile difuzate pe www.mediacontur.ro sunt furnizate fara nicio garantie expresa sau implicita de orice tip. MEDIA CONTUR SOLUTION SRL nu va putea fi considerat raspunzator in cazul contaminarii materialelor informatice ale utilizatorilor de internet cauzate de un virus sau de alte programe informatice daunatoare. Utilizatorului acestui site ii revine sarcina de a lua toate masurile adecvate pentru a-si proteja datele si / sau softurile de contaminarea cu eventuali virusi care circula in reteaua internet. MEDIA CONTUR SOLUTION SRL, angajatii sai, furnizorii acestuia, sau tertii mentionati pe site nu vor putea fi in niciun caz considerati raspunzatori, in temeiul unei actiuni in raspundere contractuala, delictuala sau orice alt tip de actiune, pentru daunele directe sau indirecte, incidentale sau accesorii, sau de orice natura, sau pentru orice prejudiciu, in special de natura financiara sau comerciala, care ar rezulta din utilizarea site-ului sau a oricarei informatii obtinute de pe site.

Site-ul www.mediacontur.ro poate include linkuri catre alte site-uri web. Aceste site-uri sunt independente de site-ul www.mediacontur.ro. In masura in care MEDIA CONTUR SOLUTION SRL nu editeaza si nu poate sa controleze aceste site-uri, MEDIA CONTUR SOLUTION SRL nu poate fi considerat raspunzator in ceea ce priveste disponibilitatea acestor site-uri, continutul, publicitatea, produsele si / sau serviciile disponibile pe acestea sau plecand de la acestea. Prin urmare, MEDIA CONTUR SOLUTION SRL nu va fi sub nicio forma raspunzator pentru daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesarii de catre utilizatorul de internet a unui site partener sau a utilizarii acestui site, pentru nerespectarea vreunei reglementari in ceea ce priveste continuturile si serviciile sau pentru orice atingere adusa drepturilor tertilor.

MEDIA CONTUR SOLUTION SRL isi declina orice raspundere in ceea ce priveste continutul, informatiile, programele, publicitatea, produsele, serviciile sau orice alt material disponibil pe aceste site-uri sau plecand de la acestea, legate printr-o legatura hipertext la site-ul www.sukiserv.ro.

Se poate crea un link catre site-ul www.mediacontur.ro fara autorizarea expresa a editorului, doar cu conditia ca respectivul link sa trimita pe pagina de intampinare a site-ului www.mediacontur.ro deschizand o pagina noua a browserului. Cu toate acestea, editorul isi rezerva dreptul de a solicita desfiintarea unui link pe care il considera a nu fi conform cu politica sa editoriala.

De asemenea se interzice crearea unui link integrat („deep linking”): paginile site-ului www.mediacontur.ro nu trebuie sa fie legate in interiorul paginilor unui alt site.

Se precizeaza faptul ca libera autorizare de a crea un link catre un site nu include dreptul de a reproduce o parte din continut pentru a crea respectivul link.

Continuturile si serviciile furnizate de partenerii MEDIA CONTUR SOLUTION SRL pe site-ul www.mediacontur.ro cad sub raspunderea exclusiva a acestora. Astfel, MEDIA CONTUR SOLUTION SRL nu este raspunzator pentru pagubele directe sau indirecte care pot surveni in special cu ocazia utilizarii acestui site, pentru nerespectarea vreunei reglementari in ceea ce priveste continuturile si serviciile sau pentru orice atingere adusa drepturilor tertilor.

 

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

 

 • Media Contur Solution SRL
 • Sediu social:Pribilesti, Judetul Maramures, Nr. 124
 • Email:contact@mediacontur.ro
 • Tel:0744 709 571
 • Com:J12/1599/2013
 • Cod fiscal: 31651530

 

Va dorim o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru!